Monday, 10 October 2011

facebook...hmmmm.....

facebook.mesti korang pon da tau kn facebook ni mende kn..aku start ber
fesbuk' time aku abis form 5..haha..slow kan..aku guna facebook ni utk keep in touch ngn member2 lama..

tp skunk facebook ni da lain..kalo dulu aku buat utk berkwn je..skunk ni mcm2 da ad kt facebook..
ad game la,ad video la, citer2 klakar..kira nya kalo aku buka facebook ni bole gelak-gelak la..gambar pelik2.

kekadang, bukak facebook ni pon bole buat aku insaf gak..byk la nasihat2 skunk ni..ni la aku benda yg bagusnya facebook..cer korg try tgok video ni..kalo aku,aku rase insaf,korg nilai la sendiri
video ni kawan baik aku yang post,dia pon blogger gak,korg kenal kot http://www.hishyamuddin.com/..
byk lagi facebook..lecturer pon kalo nak bgthu kelas batal ke,test tukar tarikh ke,post je kt fb,xpayah nak sms student dia..

okla,sampai sini je la citer aku,manager aku da smpi da..hehe(tulis blog time keje)..aku mmg suka tulis sikit2 ni..."SOMETIMES LESS IS MORE" kan..
salam...

1 comment:

Hishyamuddin said...

yeahh... fb juga boleh dijadikan tempat cARi jodoh..heh3